реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нове видання Чернігівського району

Нещодавно на сесії Чернігівської районної ради презентовано нове видання “Календар знаменних і пам’ятних дат по Чернігівському району на 2016 рік” (укладач О.І. Іваненко, редактор О.В Кирюша). Книжка підготовлена працівниками Центральної бібліотечної системи району.

Календар має рекомендаційний характер і не претендує на вичерпність. Подано перелік найцікавіших дат з історії та сьогодення населених пунктів Чернігівського району на основні ювілейні дати. Нове видання стане у нагоді музейним і бібліотечним працівникам, краєзнавцям і журналістам, учням, студентам і освітянам. Практичне застосування викладеного матеріалу можливе під час підготовки та проведення Днів села, ювілеїв та презентацій сільських громад у 2016 році.

Нове видання презентовано на сесії районної ради за підтримки високо патріотичної людини нашого району – засновника СТОВ “Десна” (с. Боромики), генерального управителя Миколи Дмитровича Пономаренка. Відзначу те, що, коли бібліотекарі звернулись до нього за допомогою, то він не принижував їх висловлюванням подібним до його колеги по районній раді “чого ви побираєтесь”, а щиро від відкритого серця вже вкотре підтримав видавничу справу нашого району.

Календар вручено депутатам районної ради, а також надійде до закладів освіти та культури району.

Андрій КУРДАНОВ



Теги:Боромики, знаменні дати, Чернігівський район, календар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Можна вітати чернігівців, що підхопили ніжинську ініціативу! http://nizhen.com.ua/?part_id=19
avatar