реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніжинські свободівці доправили вантаж в зону АТО

20 липня 2014 року свободівець, голова Ніжинської районної адміністрації Чернігівської области свободівець Ігор Смаль та активісти Ніжинської міської організації Вcеукраїнського об'єднання "Свобода" доправили до розташування 13-го батальйону територіяльної оборони в зоні антитерористичної операції дві з половиною тони вантажу. Продукти харчування, військову форму та тютюнові виробі зібрали небайдужі містяни для українських бійців.

Солдати української армії дякували свободівцям і відзначали, що за останній час націоналісти були єдиними, хто наважився приїхати у зону АТО. Представники инших партій не проявляють подібної рішучости. Вояки висловили подяку землякам і усім українцям, що підтримують військо.

"Це не просто, як зараз кажуть, гуманітарка, не тільки цигарки, продукти, військова форма. Це – набагато більше, це – справжня добра вістка з дому, бо ми знаємо, що усі ці речі нам збирають люди, українці, ті, хто підтримує нас і кого захищаємо ми. Зараз вояки чітко усвідомлюють, що таке соборність. Бачать та знають, що українці єдині від сходу до заходу. Бо кожен вантаж із допомогою, який привозять до нас звичайні прості люди – це є вантаж соборности", – поділився враженнями боєць ніженець М.

Бійці відзначили, що коли на початку АТО місцеве населення, нажахане російською кисельовщиною, ставилося до них з певною підозрою, то тепер люди зрозуміли, хто ж є справжніми терористами та бандитами, відкинули морок путінської телепропаганди та охоче допомагають власному війську матеріяльно, продуктами та технікою.

Однак воякам все одно не вистачає таких простих речей, як гумові чоботи, шкарпетки, військова форма та засоби зв'язку. Втім, солдати запевнили, що мають високий бойовий і моральний дух і далі стоятимуть насторожі нашого спокою.

Прес-служба Ніжинської міської організації
ВО «Свобода»



Теги:АТО, допомога армії, свобода, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar