реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ніжинські підприємці пропонують ГР зробити реальною

Ми вже писали про імітацію Головним управлінням Державної фіскальної служби у Чернігівській області Громадської ради - останнє засідання, куди навіть і не запросили, і не допустили журналістів стало яскравим свідченням.

Тож Асоціація "Об'єднання підприємств Ніжинщини" запропонувала до плану роботи Громадської ради при ГУ ДФС два пункти. Прості і конкретні.

1. Раз на квартал звітування ГУ ДФС про розвиток економіки області через призму податків.

2. Раз на півроку засідання ГР за участі економічного блоку керівництва області: ОДА, обл. рада., і т.д., звіт про їх взаємодію і розвиток економіки та підприємництва в області.

Не випадково, що у проекті плану роботи Громадської ради при фіскальній службі ці пропозиції десь "загубилися". Ще б пак: податкова, що уявила себе страшнішою за Міноборони (туди потрапити легше, ніж у обласну податкову), буде звітуватися Громадській раді! Не для город городили! По закону Азарова (саме за ним і створені для імітації громадської ролі бездіяльні ради при органах влади).

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:ГУ ДФС в Чернігівській області, запчасти к буровым ключам АКБ 3М2 А, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Споживачами такої інформації можуть бути насамперед наукове і експертне середовища. Без звітних даних не видати рекомендацій щодо поліпшення економіки області, окремих її галузей, бізнесів. Таке звітування вписується в алгоритм приватно-державного партнерства.
avatar