реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Ніжинська школа футболу? Можливо!

На центральному стадіоні міста Ніжина «Спартак» відбулося грандіозне свято, присвячене 15-річчю створення Дитячо-юнацької спортивної футбольної школи. На святі були присутні голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, перший заступник голови федерації Анатолій Свистун, представники міської влади та депутатського корпусу міської ради.

1 вересня 2001 року вперше відкрила свої двері для юних ніжинців Дитячо-юнацька спортивна футбольна школа.

Тоді, 15 років тому, за ініціативи Шлімуна Шошова – головного натхненника цієї нової на той час справи, на чолі школи став Васьков Олександр В’ячеславович, який з командою однодумців розпочав цю нелегку справу – справу виховання підростаючого покоління юних футболістів.

Великих зусиль для розвитку та зміцнення матеріально-технічної бази школи, підняття її престижу в Ніжині доклав і Бринза Микола Семенович, який змінив Олександра В’ячеславовича на посту директора школи. Підтримує добрі традиції, започатковані його попередниками і нинішній директор школи Юрій Таран.

Вихованці школи, дякуючи знанням і навичкам, якими з ними діляться їхні тренери, займають призові місця на змаганнях з футболу різного рівня. Неодноразові призери престижних змагань, юні футболісти з найкращого боку представляють своє рідне місто.

І ще одним досягненням школи є тісний зв’язок зі школами вищої спортивної майстерності, зокрема у вересні 2015 року був підписаний договір про співпрацю з ДЮСШ ім. В. В. Лобановського «Динамо» Київ.

Найбільш обдаровані вихованці школи прославляють рідне місто, граючи за кращі футбольні клуби та школи України. Це і київське «Динамо», і луганська «Зоря», і донецький «Шахтар».
Всі гості прийшли на свято з подарунками. Свій внесок зробила і федерація футболу. Від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка голова Чернігівської федерації футболу Геннадій Прокопович вручив почесні грамоти, відзнаки та нагороди тренерам школи. А найвищу нагороду – Медаль за заслуги Федерації футболу України отримав Володимир Мамедов – голова Федерації футболу м. Ніжина, який вкладає все своє серце та душу у розвиток футболу в місті Ніжині загалом та переймається вихованням юних футболістів зокрема.
Бажаємо колективу школі, її вихованцям вагомих успіхів і здобутків, покращувати свої результати не лише на міських, районних та обласних, а й на Всеукраїнських змаганнях з футболу. Всім міцного здоров’я, наснаги та впевненості у собі.

Чернігівська обласна федерація футболу



Теги:Чернігівська федерація футболу, Футбол, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar