реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Ніяк не наїстеся!" - попереджує "Свобода"

Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» вимагає скасувати проведення у Чернігові фест-ярмарку «Сало», приуроченого до Дня героїв Небесної сотні. Як стало відомо, із засобів масової інформації, організаторами його виступає обласна агенція регіонального розвитку «Вектор» та Центр громадських ініціатив. Активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вважають недоречним проведення будь-яких розважальних заходів 18-20 лютого – в річницю найбільш трагічних подій на Майдані, коли силовики розстріляли близько сотні протестувальників.

Прив’язка «фестивалю сала» до Дня героїв Небесної сотні, на думку свободівців, виглядає як провокація та блюзнірство. Зауважимо, що ці «сальні» наміри викликали хвилю негативних відгуків в чернігівському сегменті соціальних мереж. Аби запобігти можливим провокаціям, Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» закликає Чернігівську облдержадміністрацію та міську раду скасувати проведення афішованого заходу.

«Для нашої партії питання вшанування пам’яті героїв Небесноі сотні – принципове, адже на Майдані у боротьбі за краще майбутнє держави загинули 19 свободівців. Найкраще, що зараз може зробити влада -- притягнути до відповідальності організаторів та виконавців розстрілу майданівців, чого досі не зроблено. Натомість нам пропонують якісь дивні фестивалі. Формат, який пропонується у вигляді «фестивалю сала», виглядає як наруга над загиблими на Майдані. Тому ми закликаємо владу, вжити заходів, аби не допустити збурення патріотично налаштованих чернігівців», -- офіційно попереджає голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко, якого цитує партійна прес-служба.



Теги:свобода, Чернігівська ОДА, герої небесної сотні, фестиваль сала


Читайте також



Коментарі (0)
avatar