реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

НАЗК перевірятиме відпочинок Ляшка з "другом" у Таїланді

До Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) звернулися з проханням провести перевірку відпочинку а в Таїланді народного депутата Олега Ляшка

Як повідомляє Politeka з посиланням на прес-службу відомства, з таким проханням в НАЗК звернулися народні депутати України з різних парламентських фракцій.

На думку депутатів, лідер Радикальної партії вчасно не вніс до Єдиного держреєстру декларацій до відомостей про зміни в майновому стані, які відбулися, незважаючи на витрати, пов’язані з цим відпочинком.

“У депутатському зверненні йдеться опубліковані на одному з інтернет-ресурсів авіаквитки, придбані нардепом Олегом Ляшком і його супутником, загальна вартість яких в обидва напрямки на одну людину перевищує граничний розмір придбання майна, інформація про який повинна бути внесена до Реєстру декларацій”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що в разі придбання авіаквитків на суму понад 100 тис. гривень депутат був зобов’язаний в 10-денний термін з моменту їхньї купівлі письмово повідомити про це Національне агентство по наступним внесенням цієї інформації до Реєстру декларацій.

Але, за станом на 13 січня 2017 року “повідомлення про істотні зміни в майновому стані народного депутата України Ляшка відсутні, що може свідчити про порушення Закону України “Про запобігання корупції”.



Теги:Олег Ляшко, Радикальна партія, НАЗК, відпочинок у Таїланд, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar