реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нащадки самураїв копіюють українських воїнів АТО

У Японії серед страйкболістів стає популярним переодягатися в українських військових, що беруть участь в АТО на Донбасі, передає ТСН.

Японці уважно стежать за перебігом АТО, купують уніформу, шеврони, окуляри, взуття військових, влаштовують костюмовані ігри, де ретельно підбирають всі деталі для свого образу, пише блогер rastamandita з посиланням на японські блоги і форуми.

Багато тематичних ігор присвячено полку "Азов" і особисто його командиру Андрію Білецькому, а ось про "Правий сектор" ані слова. Крім того, японці проводили гру, присвячену Нацгвардії, була костюмована зустріч в образах військовослужбовців ЗСУ.

А на косплей, присвячений ВДВ, була взята за основу 79-а аеромобільна бригада. Косплей — це костюмована гра в Японії. Її суть зводиться до перевдягання у відомих персонажів. Учасники косплею детально відтворюють образи, взяті за основу, роблячи наголос на якісне опрацювання костюма. Основні прототипи косплею — персонажі мультфільмів, аніме, фільмів, коміксів, але прототипами можуть бути і реальні люди.



Теги:АНдрій Білецький, АТО. полк Азов, самураї, Україна - Японія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar