реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Народний артист Російської Федерації оформляє українське громадянство

Народний артист Росії Володимир Назаров подав документи на отримання українського громадянства. 3 місяці тому він переїхав з Москви до Києва.

"Переїжджати в Україну вирішив ще після окупації Криму. Розумів, щоб працювати у Росії, треба поклонитися у ноги царю-батюшці і вилизати йому всі причинні місця. Принципово зробити цього не міг", - сказав Володимир Назаров кореспонденту Gazeta.ua.

"У моєму віці важко одразу все залишити і переїхати на нове місце. Ці роки час від часу навідувався в Україну. Коли знайшов тут можливість працювати, перебрався до Києва", - додав він.

Зараз Володимир Назаров ставить оперу "Жив-був пес" у столичному театрі опери і балету для дітей та юнацтва. Також набрав групу із студентів Київського інституту музики ім. Глієра. З ним планує створити театр національного мистецтва країн світу. У російській столиці він був художнім керівником Державного музичного театру Національного мистецтва. 2014 року його закрили.

"Наш театр став одним із 5 найбільших театрів Росії. Та після окупації Криму, коли я почав критикувати дії Путіна, його знищили. Це рішення було політичне, бо так розпорядився Путін", - сказав Назаров.

"Постійно отримую SMS з погрозами. Нещодавно прислали таке: "Послушали тебя, ублюдок, у Шустера. Тебя нужно как падаль Немцова приговорить. Актеришка, сдохнешь когда?", - додав він.Газета по - українськи



Теги:Назаров, Росія - Україна, еміграція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar