реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп Дубіль вирішував питання захоплення підприємства?

На сайті "Свобода ФМ" (колишній Високий Вал") з'явилася стаття про народного депутата Валерія Дубіля, яку ми передруковуємо, впорядкувавши коми. Свобода ФМ

Під час пленарного засідання Верховної Ради нардеп з «Батьківщини» Валерій Дубіль вирішував свої приватні питання шляхом листування в телефоні.

Причому, стосувалися вони зерна на мільйон гривень і входу охоронної фірми на підприємство, перед яким Дубіль вимагав провести збори акціонерів, щоб бійці безперешкодно потрапили на об'єкт.

У першому випадку Дубіль вирішував питання ні з ким іншим, як з Авер'яновим - тим самим, який є заступником голови МНС і земляком нардепа з Прилук, що на Чернігівщині.

ЗМІ пов'язують цих двох бізнесменів - чиновників одним угрупованням - «Європа». Яке діяло на території Прилук в лихі 90-і.

Сам же Авер'янов недавно потрапив у великий скандал про лобіювання свого бізнесу на посту заступника міністра МНС.

Набагато більш дивно, що цей Авер'янов є главою обласної організації Радикальної партії Ляшка і навіть йде за її списками до Чернігівської обласної ради, яка, як відомо, залишила коаліцію і перейшла в опозицію, але, як ми бачимо, не всім складом.

Олег Бойко, АНТИКОР



Теги:Батьківщина, мнс, Корупція, Авер'янов, Валерій Дубіль, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar