реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Надія Савченко помирає: її смерть - на совісті Путіна і росіян, що мовчать

Стан здоров'я льотчиці Надії Савченко, яка незаконно утримується в російській тюрмі, різко погіршився. Сьогодні минає 76-й день голодування і вже почали відмовляти органи. Росія продовжує утримувати її у тюрмі, незважаючи на дипломатичний імунітет: Надія Савченко є членом ПАРЄ.

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала всіх громадян України та світу першого березня провести спільну акцію на підтримку народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та спільну молитву за Україну, за мир і за Надію.

«Ми просимо всіх, хто зможе 1 березня, о 13:00, прийти на Софійську площу і спільно помолитись за Україну, за мир і за нашу Надію, щоб вона в ці важкі дні, коли її життя знаходиться на межі, відчула підтримку», - заявила лідер фракції «Батьківщина».

Юлія Тимошенко звернулась до всіх конфесій України з проханням у неділю, 1 березня, провести вранці спільну молитву за Україну, за мир і за Надію Савченко.
«За її життя, за те, щоб Господь дав їй сили триматися, за те щоб вона буде звільнена, - закликала лідер фракції. - Я вірю, що спільна молитва всієї України, всіх конфесій по всім церквам дасть сили і Україні, і Наді».

Російський письменник Володимир Войнович заявив, що смерть Надії Савченко ляже незмивною ганьбою не тільки на Путіна, але і на Росію.



Теги:Надія Савченко, Юлія Тимошенко, ПАРЄ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Сам Путін є ніщо, а ось 86% підтримуючих його росіян є страшне сатанинство. І це "русский мир".
avatar
2
Влада і народ РФії підвищують свою пихату самооцінку і зверхність, ігноруючи у такий жахливий, нелюдський, садиський спосіб увесь цивілізований світ і принижуючи усіх
українців.
avatar