реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Мрії Євгенії Липовецької

Персональна виставка художниці й викладачки Ніжинського коледжу культури і мистецтв Євгенії Липовецької врочисто відкрилася 20 червня в експозиційних залах художнього відділу Ніжинського краєзнавчого музею. Неординарна подія для міста, яке позиціонує себе як культурну столицю Північного Лівобережжя України, пройшла у вузькому колі шанувальників таланту мисткині.

Панна Євгенія в свої 29 років має солідну освіту (училище і два профільні виші), різножанровий досвід (живопис, ткацтво, вишивання), участь у престижних виставках. Засвідченням досягнень стало внесення її імені до Золотого фонду Нації.

Та чи зможе Ніжин належно поцінувати та підтримати талант? Чи не доведеться їй шукати деінде кращих умов для творчого зростання - бо вже пропозиції перемінити місце праці надходять? Ці запитання зринали у виступах на відкритті виставки та ніби зависали в повітрі, не знаходячи відгуку. Адже мрії Євгенії Липовецької очевидні не тільки з її витворів, а й зрозумілі всім причетним до культури міста. Свіжого повітря перемін поки що не помічено з появою нових облич на керівних посадах у міській культурі, хоча наміри озвучуються.

Тим то ще більшим унікумом здається молода художниця в ніжинських пенатах.БФ "Ніжен"



Теги:мистецтво, Євгенія Липовецька, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar