реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Московська вирубка з дозволу Стаха і архієпископа МП

"Сьогодні біля Троїцького монастиря (неподалік від Антонієвих печер) виявлено вирубку дерев (дивно, але є відповідні дозволи). Кажуть, що тут буде будиночок, і є навіть рішення міськради!" - повідомив вчений секретар Національного архітектурно - історичного заповідника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков.

Дозвіл на вирубку надано дільницею по благоустрою, якою керує широковідомий Артем Стах. Дозвіл видано на вирубку 18 дерев - чернігівці не пам'ятають, щоб на тому схилі було аж стільки хворих дерев... До речі, а контора Стаха контролює чи дерева спиляні хворі чи здорові?

Чекаємо реакції департаменту екології, очолюваного Катериною Тканко, та екологічної інспекції, очолюваної Леонідом Бурковським.

Як відомо, більшість міських начальників, у тому числі згадані, є прихильниками московського патріархату. Саме тієї церкви, яка благословляє сепаратистів і російських терористів. Тож не дивно, що з такою легкістю було надано дозвіл на вирубку дерев в охоронній зоні Національного заповідника і не буде дивно, якщо там виросте будинок архієпископа московського патріархату Амвросія (Полікопи), сини якого вірно служать у Москві.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:НАІЗ Чернігів стародавній, Артем Стах, УПЦ МП, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar