реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Мисливці та рибалки оголосили пошук браконьєрів

Дикий випадок браконьєрства сколихнув Ніжинський район: злочинці на квадроциклі біля села Леонідівка безжально розстріляли лосів – рідкісних тварин для цієї місцевості.

Голова районного товариства мисливців і рибалок Олексій Могильов розповів ніжинським медіа: « В ході планового рейду ми помітили групу мігруючих тварин «Лосі!… Дивись, дивись… Лосі!!!! Ти тільки поглянь, скільки їх: один, два, три, чотириии…». Нашому здивуванню не було меж, коли нарахували, аж 6 голів. Такого в Ніжинському районі не бачили вже майже 20 років. День видався туманний і тварини нас не помічали, що дозволило нам підійти до них метрів на 30. Від цікавості просто перехоплювало дух. Це була неймовірна краса».

Мисливці вирішили тварин супроводити. І раптом почули постріли – невідомі у балаклавах на квадро циклі просто розстрілювали нелякливих тварин. Побачивши людей, злочинці втекли.

Ветеринар вийняв з убитих тварин кулі 223 калібру, що вразило навіть поліцейських, адже полювати такими не прийнято. Вбивши вожака та досвідчену самку, браконьєри планували перестріляти весь табун лосів. Одна з убитих самок була вагітною.

Мисливці оголосили пошук даних про злочинців. З проханням посприяти у розкритті злочину звернувся до правоохоронців і народний депутат України Олександр Кодола."Голос України"



Теги:лосі, браконьєрство, Ніжинський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar