реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міськвиконком на таємному засіданні підняв ціни на проїзд у машрутках

Вчора ввечері, 30 березня, виконком міської ради приховано підняв вартість проїзду в міському транспорті на своєму позачерговому засіданні. Хоча заступник міського голови Миргородський М.М. обіцяв обговорити транспортне питання лише шостого квітня. Тепер вже другого квітня вартість проїзду підвищується до 3,5 грн на маршрутних таксі та в звичайних автобусах, в тролейбусах − до 2 грн.

В зв’язку з цим очевидними стають наступні речі:

1) Пародія всіх нарад з громадою − не більше, ніж пусті балачки. Пропозиції від громадськості не були враховані, відповіді на них ми теж не отримали.
2) Соколов вчергове зіграв перевізникам на руку за рахунок пасажирів. Жодного балансу інтересів та захисту прав пасажирів не спостерігається.
3) Про підвищення якості і про реформу транспорту з цим міським головою, виконкомом та міською радою − поки варто забути.

Позиція "ДемАльянсу" залишається незмінною − будь-яке підвищення має бути прозорим та аргументованим, за ціною має іти сервіс і безпека пасажирів. Ухвалення подібних рішень, попросту проігнорувавши пропозиції громадськості − є неприпустимим.

Наразі готуємо позовну заяву в суд оскаржувати “вечірні напрацювання” влади. А також подаємо заяву до прокуратури про численні порушення перевізниками договорів з перевезень.


Прес-служба Чернігівської міської організації
партії "ДемАльянс"



Теги:Демальянс, Батьківщина, перевізники, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Голова явно готується до виборів - косить бабло
avatar
2
Підвищити ціну набагато простіше, ніж її обгрунтувати, чи покращити сервіс. Маршрутні (називаються) таксі страшенно брудні (11 маршр, маю на увазі) технічний стан під великим питанням. У деяких маршр. знято штатні сідушкі, щоб більше влізло пасажирів. В часи пік пасажирів беруть під "зав*язку, а цеж порушення ПДР, ДАІ цього не помічае, а значить у долі перевізників.
avatar