реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мінюст США займеться українською корупцією

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко продемонстрував в ефірі телеканалу Newsone лист від Мінюсту США, де стверджується, що американська сторона серйозно поставилася до наданих доказів мільярдної корупції української влади. Екс-голова СБУ наголосив, що має докази корупційних дій членів фракції БПП.

«Міністерство юстиції США прийняло до розгляду документи про офшорній корупції. За допомогою міжнародних партнерів можна провести розслідування, знайти офшори, де знаходяться вкрадені з Пенсійного фонду гроші, і повернути вкрадене, а також посадити олігархів. Ми цим займаємося», – підкреслив Наливайченко.

Лідер Руху «Справедливість» також прокоментував так званий «Мирний план» депутата Артеменка. За його словами, народний обранець Андрій Артеменко також займається збором інформації про корупцію влади.

«Артеменко дійсно збирав документи про корупцію як в минулому політичному керівництві, так і в нинішньому. Це я можу підтвердити», – зазначив він.

Водночас Наливайченко різко висловився про намір «оренди Криму», опублікований в західних ЗМІ.
«Я ставлюся до оренди Криму вкрай негативно. Це суперечить моїм переконанням. Крим був, є і буде невід‘ємною частиною України», – підкреслив він.

Прес-служба Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області



Теги:Корупція, Наливайченко, Артеменко, оренда Криму


Читайте також



Коментарі (0)
avatar