реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Ми воюємо з Росією" - радник міністра внутрішніх справ

"Ми воюємо з Російською Федерацією. Російська Федерація в особі Путіна ввела свої війська. Це агресивна війна. Така ж, як на території Європейського континенту вів Гітлер. Навіщо Путін веде війну? Він не хоче допустити, щоб Україна стала європейською процвітаючою благополучною країною. Адже тоді громадяни РФ почнуть його запитувати, чому, маючи багато нафти та газу, вони такі бідні та нещасні, але яка багата Україна", - заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він також підтвердив, що російська регулярна армія вторглася в Україну не 27 серпня, коли увійшла в Новоазовськ, а на кілька днів раніше. 24 серпня російські війська вже були біля Іловайська під Донецьком і завдали потужного удару по силах АТО. Саме через російську армію і виник Іловайський котел, у якому загинули від росіян десятки українськмих бійців.

Нині прийнято рішення про передачу добровольчому батальйону "Донбас" важкого озброєння, адже воювати з легкою стрілецькою зброєю проти важкого озброєння регулярних частин російської армії неможливо.



Теги:АТО, батальйон Донбас, Антон Геращенко, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar