реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Мешканці Семенівки про воду і владу

Більш усього обурює людей неправда, яка на жаль була на громадських слуханнях, на мітингу та в газеті. А саме: адміністрація КП «Ревна» та міський голова прилюдно запевняють, що тарифи на воду та водовідведення не підвищувалися майже більше п’яти років, тобто з 2009 року.

Мабуть їм здається, що люди настільки "зомбовані", що лишилися розуму і нічого не пам’ятають. Але вони помиляються! Настав той час, коли люди навчилися рахувати кожну свою копійку і мають право контролювати комунальне підприємство «Ревна», бо це – власність громади.

Дозвольте нагадати: у березні 2009 року були підвищені тарифи і складали на воду 4,50 грн за 1 куб та 14,90 грн за водовідведення, для порівняння у 2008 році були 3,18 грн та 10,14 грн відповідно.

Але вже у лютому 2011 року згідно рішення № 40 від 09.02.2011р. міською радою були затверджені нові тарифи і стали 5,72 грн. за 1 куб води та 19,00 грн. за 1 куб водовідведення. Цього здалося мало, і у квітні 2013 року тарифи знову підвищуються і складають 6,22 грн. за 1 куб води та 19,90 грн. за 1 куб водовідведення. Після перевірки в КП «Ревна» тарифи зменшилися і споживачі знову стали платити 5,72 грн. та 19,00 грн. за 1 куб в місяць.

Згідно постанови № 79 від 16.10.2013р. міський голова наказав адміністрації КП «Ревна» зробити перерахунки за період з 1 квітня 2013 року по 31 жовтня 2013 року, тобто за сім місяців. Але мешканцям п’яти поверхівок їх так ніхто і не зробив.

Так що це було – реальність або народна видумка? Як не соромно так брехати! Тож не хай керівництво підприємства набереться сміливості і пояснить народу, як і чому так сталося. Набридло все це терпіти.

А працівникам підприємства КП «Ревна», які підтримують свого керівника, хочу сказати, що вони також є споживачами води і повинні знати правду. Вони дійсно мають право на страйк, щоб захистити свої права, отримувати заробітну плату без затримок. Споживачів, які не платять за надані послуги треба відключати від системи водопостачання.

І взагалі, треба звикати до того, що ми живемо вже в іншій країні, де все змінюється.
Минув той час, що брехали і були не покараними.
Споживач води м. Семенівка: Л. Петроченко Семенівка



Теги:тарифи, комунальні послуги, Семенівка, ціна за воду


Читайте також



Коментарі (0)
avatar