реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Медведчук-patty у Чернігові – громада не підтримала

У Чернігові, в готелі профспілок ( вул. Шевченка, 105-а) сьогодні відбувся Медведчуківський шабаш. Під охороною більш ніж півсотні бійців «Сварога», добре вбраних у камуфляж та бронежилети, яких так не вистачає на фронті, зібралися Коти-Баюни, що зачаровуючи розмовами про звільнення полонених, намагалися приховати роль Медведчука та таких, як він у розв’язуванні війни на Донбасі, намагаючись змити кров з їх рук. Самого Медведчука не було, на такі заходи кум Путіна, зазвичай, приїздити боїться.

На заході присутні представники патріотичних громадських організацій аргументовано доводили «заїжджим», що їхня роль як «агентів Кремля» є цілком зрозумілою і їм не приховати диявольські харі за масками добрих овечок.

В принципі це нам вдалося.

Адже про «круглий стіл», який було організовано у «підпільних умовах», дізналися чернігівські журналісти, які завдяки тиску громадськості змогли потрапити на цей шабаш. Окрім того, й завершення дійства, на якому мало бути створено «Гуманітарний Штаб зі звільнення полонених», фактично не відбулося. Присутні чернігівці-сєпари побоялися вголос озвучувати свої прізвища і голосувати за створення Штабу не стали.

Своє ставлення громада до даного заходу висловила знищенням газет «Українського вибору».

Фото та відео матеріали ми передали до правоохоронних органів з проханням дати оцінку цьому диявольському зібранню.
Подяка за участь: активістам мережі «Вільні Люди», ЦК «АЗОВ», «Антикорупційний Рух», «ЖесЧе», «Правий Сектор», ГО «ДіЯ», Деснянська організація ВО «Свобода», Третя Позиція, ГФ «Самооборона Чернігівщини», "Тигри Визволення Шерстянки"

Олександр ЯСЕНЧУК, координатор мережі «Вільні Люди»



Теги:Олександр Ясенчук, Самооборона Чернігівщини, Медведчук, агенти Кремля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar