реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Медсестра судиться з обласною радою. І перемагає

Деснянський суд Чернігова задовольнив позов медсестри Олени Луцко і визнав протиправним рішення про державну реєстрацію управлінням адміністративних послуг Чернігівської міськради гуртожитку обласної дитячої лікарні (будинку № 2А по вулиці П.Осипенко) на Чернігівську обласну раду.

Таким чином, медсестра, яка більше 25 років пропрацювала в обласній дитячій лікарні, крок за кроком у судах ламає перепони влади у праві на житло.

«Суд скасував, по суті, права Чернігівської обласної ради на гуртожиток по вулиці П.Осипенко. А це значить, що медсестра-матір матиме право на житло, яке законно заслужила» – прокоментувала рішення голова чернігівського Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.
Допомагають Олені Луцко відстояти гарантоване державою право на житло адвокат Сергій Вольфовський, правовий центр Руху «Справедливість» та журналісти телебачення «Громадське. Чернігів».

Нагадаємо три тижні тому за їх підтримки Адміністративний суд Чернігівської області скасував рішення Чернігівської обласної ради від 23 лютого 2017 року "Про передачу в оперативне управління навчальному закладу "Чернігівський базовий медичний коледж" гуртожитку Чернігівської обласної дитячої лікарні, вул. П.Осипенко 2А і захистив право його мешканців на житло, зокрема й медсестри Олени Луцко.

Прес-служба Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області



Теги:Чернігівська обласна рада, апеляційний суд, житло в гуртожитках


Читайте також



Коментарі (0)
avatar