реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Маріхуану виявили у Сеньківці та Нових Яриловичах

Врожайним на вилучення наркотичних речовин виявився вчорашній день для прикордонників Чернігівського прикордонного загону - повідомив "Сіверщину" начальник прес- служби, підполковник Олександр Дудко.

Спочатку вночі, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка» службовий собака Рекс спрацював на пасажира мікроавтобусу «Фольксваген», 24-річного громадянина України. В ході огляду, в його одязі виявлено насіння коноплі вагою близько 2 грамів та пристрій для її паління.

В обід, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі», в рейсовому автобусі cполученням «Київ-Таллінн», на одного з пасажирів, 20-річного громадянина України, спрацювала службовий собака Претті. В ході огляду, на тілі громадянина, під білизною виявлено паперовий згорток, в якому була речовина рослинного походження, попередньо марихуана, вагою до 2 грамів.

І вже надвечір, в тому ж пункті пропуску, в легковому автомобілі «Міцубісі», яким керував громадянин Молдови, в ході проведення поглибленого огляду, в ніші під кермом, виявлено речовину рослинного походження, попередньо марихуану, вагою близько 2 грамів.
Про всі випадки інформовано правоохоронні органи.



Теги:наркотики, Нові Яриловичі, чернігівський прикордонний загін, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar