реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Магнат Яковишин хоче зливати рідкий аміак

27 листопада 2011 року о 09.00 годині Бобровицька «Свобода» прийме участь у зборах громади с. Кобижча Бобровицького району на Чернігівщині щодо недопущення будівництва Товариством «Земля і Воля» терміналу по зливу рідкого аміаку.

Обурення місцевої громади викликає те, що будівництво розпочалося хоча і за межами села, однак на відстанні 400 метрів від найближчого будинку. Що в свою чергу ставить під загрозу здоров’я 5 тисяч мешканців села.

Також не менше обурення викликає те, що перед початком робіт жодних консультацій та обговорень з громадою не відбувалося.

Також на вимогу громади не було надано жодних погоджувальних та дозвільних документів, від таких органів як санепідемстанція. А навпаки за сприяння голови держадміністрації відбувається все можливе, аби приховати будь-яку інформацію і «захистити» цю забудову… від людей. А це в свою чергу ставить під сумнів законність будівництва.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Бобровицький район, Леонід Яковишин, свобода


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І зов василь шепелявить про якісь-то аміак. Не трави душу народу
avatar
2
Тут питання не до Яковишина, а до райдержадміністрації та райради, без яких ніхто нічого не побудує. Інше питання, які об'єднання громадян виступають від імені бобровицької громадськості ? ЧОО "Свобода" ? Якщо так, то, здається, що це вперше, коли політична партія береться за таку справу.
avatar