реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Лише Аверченко бідний...

Сто двадцять депутатів Верховної Ради у другому кварталі цього року отримали з державного бюджету компенсацію для оренди житла або винайму готельного номера.

Про це повідомляє офіційна газета Верховної Ради "Голос України".

Серед них лише один народний депутат з Чернігівщини – обраний за списками УДАРу Серій Аверченко. Інші нардепи з Чернігівщини не виявили бажання отримувати таку компенсацію.

Додамо, що Сергій Аверченко вже колишній народний депутат – після того як у квітні 2014 року він на кілька місяців очолив ДУС, Аверченко склав свій мандат та залишив ряди партії УДАР.

Водоночас серед тих, хто отримав цю допомогу, є чимало заможних людей. Наприклад, у списку значаться голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, его однопартієць і мультимільйонер Володимир Продивус, регіонал Артем Щербань.

Також у переліку значаться імена Володимира Вечерка — зятя "вугільного короля" Юхима Звягільського; екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца, а також секретаря РНБО Андрія Парубія.Події і коментарі

Додамо, що саме Аверченко разом з Віктором Лазарем знищили газету "Сіверщина", яка без них жила 20 років, будучи символом українського національного відродження в краї. Чиє замовлення виконали Аверченко з Лазарем?



Теги:жлоби, Сіверщина, Аверченко, народні депутати, удар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Просто можна поспівчувати таким людям. Не дай, Боже, нікому такої любові до грошей. Вчителем би таких на 1500 гривень. І щоб квартиру знімали довічно, отраки!
avatar