реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Лексус" начальника водоканалу

Ічнянська ініціативна група Національного корпусу прийшла під будівлю комунального підприємства водоканалізаційного господарства "Ічень" з вимогою отримати пояснення причин підвищення цін на комунальні послуги в місті.

На вимоги вийти до громади Царенко Іван Григорович, який займає посаду голови водоканалу, відмовився, активісти були змушені завітати до кабінету комунальника. На прохання надати документи та відомості по заробітній платі працівники відмовились, посилаючись на те, щоб активісти писали офіційний запит. Пояснити чому на балансі водоканалу знаходиться робочий автомобіль Lexus, власником якого являється сам Іван Григорович, не змогли.

Після зустрічі з І. Царенком активісти завітали на зустріч з головою міськради Андріановою Оксаною Юріївною, яка прислухалась до прохання громади і дала обіцянку пришвидшити процес надання коштів з міського бюджету на проведення незалежного аудиту, а також написати запит безпосередньо до підприємства з метою надання активістам документів по діяльності і доцільності використання коштів даним комунальним підприємством.

Павло МУРОВЕЙКО



Теги:Люстрація, Ічня, національний корпус, павло муровейко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar