реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Квитки на роботу роздавали на автовокзалі

20 квітня на чернігівському автовокзалі всім бажаючим безкоштовно давали «квитки». Таку незвичну акцію організували фахівці Чернігівського міського центру зайнятості для містян та гостей обласного центру. Щоправда, пропонували людям не подорож, а… роботу, адже виїзна акція служби зайнятості називалася «Квиток до успіху».

Не відриваючись від повсякденних справ, громадяни мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості та актуальними вакансіями. За інформацією Чернігівського МЦЗ, найбільше місту потрібні фахівці робітничих професій, а саме: водії, електрогазозварювальники, електромонтери, продавці, слюсарі, токарі та швачки. Було з чого вибрати й інженерам. Пропонувалися вакансії для інженерів різних напрямів: енергетик, конструктор, електронік, будівельник, проектувальник тощо. Чекала робота й на бажаючих служити Вітчизні в Прикордонній службі та Національній поліції. Серед рідкісних вакансій: асфальтобетонник, виготовлювач декоративних елементів меблів, метролог, звукооператор, організатор ритуалу, провізор, спортивний тренер-викладач. Заробітна плата від мінімальної до 7000 грн. Отже, було що вибрати і людям без кваліфікації, і дипломованим спеціалістам.

Крім того, бажаючі отримали консультації фахівців з питань реєстрації в службі зайнятості, працевлаштування за межами області, можливості професійного навчання за направленням служби зайнятості.

Нещодавно подібні заходи провели Прилуцький МРЦЗ на місцевому автовокзалі та Ніжинський МРЦЗ на залізничному вокзалі.

Валентина ФЕДУСЬ



Теги:служба зайнятості, Прилуки, безробіття, Ніжин, Валентина Федусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar