реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

"Круглий стіл" до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського

26 вересня о 15:00 у Чернігівській обласній універсальній наукової бібліотеці iм. В.Г. Короленка проводитиметься круглий стіл і презентація книжкової виставки до 150-ї річниці від дня народження Михайла Грушевського.

Його учасники обговорюватимуть життя та діяльність видатного українського історика, громадського та політичного діяча, голови Центральної Ради Української Народної Республіки (1917–1918), члена Історичного товариства імені Нестора-Літописця, дійсного члена Чеської Академії Наук (1914), почесного члена Київського товариства старожитностей і мистецтв (1917), член-кореспондента Всеукраїнської Академії Наук (1923) та Академії Наук СРСР (1929), багаторічного голови Наукового Товариства ім. Шевченка у Львові (1897–1913), завідувача кафедри історії Львівського університету (1894–1914), автора понад 2000 наукових праць.

Організатори: Український інститут національної пам’яті, Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека iм. В.Г. Короленка, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій за сприяння Департаментів культури і туризму, національностей та релігій й інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Місце проведення: на другому поверсі у великому читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки iм. В.Г. Короленка за адресою: проспект Миру, 41, м. Чернігів.

Початок заходу: о 15:00 26 вересня 2016 року.



Теги:Михайло ГРУШЕВСЬКИЙ, УНР, УІНП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar