реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Козаки:" Ми обираємо Європу, а не середньовіччя!"

Звернення козацьких організацій Чернігівщини

Ми, представники козацьких організацій Чернігівщини, нащадки славних дідів і прадідів - козаків, висловлюємо свій гнів і обурення подіями 30 листопада 2013 року, що мали місце на Майдані Незалежності в Києві.

Кривава субота 30 листопада 2013 року показала повну нездатність влади виконувати свої функції в межах діючої Конституції України та відповідати за свої дії. Порушення конституційних прав громадян України, перевищення владних повноважень є узурпацією влади і відповідно злочином перед Українським Народом!
Вищевказані дії влади є цинічним проявом зневаги до Народу, який є основним джерелом влади в демократичній державі. Внаслідок безвідповідальних дій влади ми стали перед цивілізаційним вибором - довести світовій спільноті, що ми є Європейським народом, здатним захистити себе, своїх дітей і батьків! Ми обираємо Європу, а не середньовіччя!

Рада козацьких організацій Чернігівщини вимагає:
1) Президент України має відправити Уряд у відставку,
2) Верховна Рада України на позачерговому засіданні повинна прийняти законне рішення про проведення позачергових президентських та парламентських виборів.

Рада козацьких отаманів Чернігівщини



Теги:позачергові вибори, Майдан, козаки, революція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar