реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Костянтин Іванов: відхідна "УДАРу"

Сьогодні останній день життя політичної партії УДАР. Депутат Чернігівської міської ради, радник голови Чернігівської ОДА, президент Чернігівської регіональної торгово- промислової палати Костянтин Іванов заявив, що в об'єднану партію не піде.

Ось як він оцінює роботу "УДАРу" на Чернігівщині: "Було багато цікавих та яскравих сторінок, були і помилки... Стали історією злети і падіння партійних функціонерів, оппозиційна політична боротьба, Мовний Майдан, Майдан, Грушевського, Інститутська, допомога фронту, і багато чого іншого, що можна вважати чесним результатом цієї "ударівської" сторінки, яка перегортається сьогодні, на об"єднувальному з"їзді у Києві.

В. Клічко досяг свого особистого та політичного олімпу. У Корюківці, Ніжині та Чернігові чимало людей розпочали свої активні громадські ініціативи саме завдяки підтримці місцевих ударівців".

Костянтин Іванов переконаний, що час партійних проектів вичерпано. На своїй сторінці в мережі Фейсбук він пише:" У об"єднану партію не піду. Час партійних проектів в Україні вичерпано. Реформа самоврядування та нова редакція виборчого закону призведе до чіткого розмежування на партійних функціонерів (депутатів), які будуть діяти виключно за "партійним курсом", та громадських активістів, які не пов"язані з жодними політичними (патрійними) проектами.

Дякую усім, з ким був поруч на вулицях і площах:
на Мовному Майдані разом із СВОБОДОЮ та БЮТ, коли відключили ТВі у Че - разом із Просвітою та Молодіжним альянсом, на Майдані разом з "афганцями", БЮТом, СВОБОДОЮ, чернігівськими підприємцями, у Суді, коли намагалися зачинити Льоню Сенченко, у будівлі Чернігівської обл. Ради, де ночували разом з усіма активістами та дивились "Ганді" на стіні, коли врешті, під страхом зброї зупинили автобуси із бидлом на Мариїнський парк, коли прощалися на Красній площі з тілом Андрія Мовчана, коли з Віталієм Грицем друкували анти-путинськи плакати, аби спалити їх гуртом на площі, на мітингу проти россійської агресії, коли планувли та встановлювали першу частину тимчасового меморіалу нашим загиблим, чернігівським Захисникам АТО на площі (окрема дяка підприємцю Андрію Голосюку, що взяв на себе майже усі витрати тоді, виготовлення у металі та монтаж), на благодійних ярмарках та аукціонах разом із Самообороною та ЖеСЧе, і багато де ще...
Але...Все тільки починається
Смайлик «smile»"

Свої завдання він бачить наступним чином:" Охопити Світ українським експортом, зміцнювати конкурентно-спроможність наших товарів та послуг,будувати міцну економіку на Чернігівщині і в Україні - такі мої і наші завдання на найближчі роки".



Теги:об'єднання партій, БПП, ЧРТПП, Костянтин Іванов, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar