реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Корупція в податковій? Дзвоніть!

З метою протидії корупції в органах державної податкової служби існує Управління внутрішньої безпеки ДПА України. Такий підрозділ діє і при ДПА в Чернігівській області.

Створено умови, за яких кожен платник податків, навіть анонімно, може звернутися до цього відділу із заявами про захист своїх прав та законних інтересів при порушенні податкового законодавства, а також із зауваженнями та пропозиціями щодо діяльності податкових органів.

Для оперативного отримання інформації про можливі зловживання з боку працівників органів ДПС області в підрозділі працює «телефон довіри». Його номер розміщено в кожному податковому органі, на веб-сайтах ДПА України та ДПА в Чернігівській області.

З початку року на «телефон довіри» податкової служби області звернулися 9 громадян. Більшість отриманої від них інформації стосується порушення норм податкового законодавства з боку суб’єктів господарювання. Кожна така інформація була ретельно перевірена. У результаті до оподаткування залучено 2 особи, відносно однієї складено адміністративний протокол, вилучено товарно-матеріальних цінностей на 26 тис. грн., порушники оштрафовані на суму понад 12 тис. грн.

Нагадуємо «телефон довіри» ДПА в Чернігівській області: (0462) 66-85-22. У позаробочий час телефон працює в режимі автовідповідача.
Будемо вдячні за об’єктивну інформацію!

Відділ внутрішньої безпеки
при ДПА в Чернігівській області




Теги:податкова, Корупція, хабарі, ДПА в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar