реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: звільнено батьківщину Патріарха!

Щойно звільнено село Благодатне Амвросіївського району Донецької області - батьківщину Патріарха Київського і всієї Руси- України Філарета.

Також звільнено Карлівку та Нетайлове Донецької області, а також Первомайське Луганської області. Над адмінбудівлями піднято українські прапори.

Триває оточення Донецька. Йде бій за Лисичанськ - сподіваємося, до вечора завершиться.

З території Росії ракетою збито два з чотирьох українських штурмовиків СУ-25, які після виконання бойового завдання поверталися на базу. Доля льотчиків поки що невідома. А українські військові збили російський безпілотник Орлан -10, що здійснював розвідувальну місію та наводив російські "Гради" на цілі.

Російські терористи знищують посіви в районі селища Хрящувате Краснодонського району. Наразі там спалено вже більше 200 га злакових культур.

Радує робота СБУ: у штабі АТО виявили двох зрадників - нарешті, бо наші хлопці все жалілися, що в штабі їх хтось зливає. А також у Луганську затримано бойовика - громадянина України Смирнова, який за завданням громадянина Росії Замараєва (кличка Шмига) обстрілював житловий квартал Степовий із міномета.

А відомий шпигун та письменник Віктор Суворов (Різун) прогнозує падіння Путіна і розпад Росії рівно через рік. І обіцяє налити собі горілочки та із салом відмітити падіння антинародного режиму.



Теги:російсько- українська війна, СБУ, АТО, Луганськ, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar