реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: зупинити рашизм!

Лисичанськ, хоч і не так швидко, як хотілося, хоч і з жертвами, але таки звільнений від російських окупантів. Банда Мозгового втекла, хоч і сильно потріпана. Жителі міста, які ще недавно ходили на референдум і вітали Росію, наїлися тої Расєї всмак... Дякуємо Путіну за антиросійську прививку!

Росія продовжує неприкрито воювати з Україною. З боку Росії здійснено обстріл позиції сил АТО. Зокрема, з артилерії обстріляний прикордонний пункт пропуску «Маринівка» і 2 блок-пости сил АТО поблизу Дяково.

Бої йдуть у Донецьку. Зокрема, під час артобстрілу осколкові поранення, не сумісні з життям, отримав один чоловік, що знаходився в той момент на вулиці Чехословацької. У тому ж районі отримали важкі осколкові поранення дві молоді дівчини.

Російські окупанти хочуть знову перетворити Севастополь у закрите місто - звісно, у зв'язку з напруженою міжнародною обстановкою. Між тим, НАТО вирішує питання про розміщення бази швидкого реагування ближче до кордонів з Росією - чи в Польщі, чи в Литві. Путін так боявся НАТО біля кордонів Росії, що таки отримає його... США поширили інформацію, що Росія передасть бойовикам нову, більш потужну зброю. В той же час Європа ніяк не народить реальні санкції проти країни- агресора, а США так досі і не надали нам реальної військової допомоги. А, ні, таки було - сухпайки передали, сурйозна поміч... Україна воює сама.

Російські бандити, керовані офіцером ГРУ Бєзлєром, ввели у Горлівці комендантську годину. та попідривали всі мости навколо міста, щоб утруднити вхід українських військ.

У Воронежі розпочався суд над захопленою в полон українською льотчицею Надією Савченко - її в залі суду нема. Російський суд - найгуманніший суд у світі, хто б сумнівався...

Росте обурення терористами місцевих жителів. «Після проведення мітингу в Стаханові аналогічний мітинг пройшов в Алчевську (Луганська область). Багатотисячна громада жінок звернулися до окупантів з вимогою залишити їх місто », - йдеться в повідомленні донецьких сайтів. Поки що ж у Донецьку російські бойовики пограбували торговий центр "Донецьк- сіті". Голодні вони...



Теги:АТО, Горлівка, Лисичанськ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar