реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: затяжні бої за Іловайськ

В Іловайську штурмовий батальйон Нацгвардії "Донбас" міцно утримує закріплені позиції та спільно з іншими підрозділами МВС та ЗСУ, продовжує зачистку міста від російських терористів. Наші бійці знищили значну кількість живої сили ворга, танки, БТРи.

В районі населеного пункту м.Ровеньки, Луганської області нашою військовою розвідкою, була виявлена велика база російських бойовиків та значне скупчення важкої техніки ворога. Завдяки влучному вогневому удару сил АТО, було знищено до 40 одиниць бронетехніки, три ЗРК "Стріла 10" та до 500 російських найманців, більшість з яких, ймовірно, члени екіпажів.

Все частіше нашим військовим попадаються російські військовослужбовці, що й не приховують своєї належності до російської армії. Так у Луганську, коли наші війська зайняли обласну лікарню, там виявили сімох поранених солдатів російської армії.

Навіть НАТО визнало, що Росія уже обстрілює українські позиції і навіть з української території. Тобто маємо пряму російську агресію.

Агов, де ви, захисники мірних апалчєнцав? де ті, що закликали почути голос Донбасу? Де, зрештою, Ахметов, Єфремов, всі, хто роздував сепаратизм?

Біля села Лисиче нашими воїнами знищено КАМАЗ із російськими бойовиками та два КАМАЗи зі зброєю. Проте через некотрольований кордон росіяни пруться в Україну сотнями.

У Луганську 19 днів нема води та електрики. На прорив до міста рвуться чергові підрозділи російських військ, оскільки місто заблоковане українськими частинами тільки з трьох сторін. Тривають запеклі бої.

Росія продовжує обстрілювати українські частини - цього разу уже не тільки "Градами", але й "Ураганами". Українці, на жаль, не відповідають взаємністю, боячись спровокувати повномасштабне вторгення. А даремно - ми бачимо, що воно й так триває. Поступками не можна було зупинити Гітлера - не можна й Путіна. Але як перемогли Гітлера - переможемо і Путіна. Інше питання: якою ціною?

З Чернігівщини лік смертей уже наблизився до позначки 30.



Теги:АТО, Ілловайськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Если после освобождения Донбасса не будут судить спонсоров сепаратизма - Ефремова, Ахметова, Добкина, Кернеса и всю Партию Регионов - то кровь украинцев была пролита зря и снова будут "царювати жиди та москалі"
avatar