реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: загибель Мозгового, зупинка Авдіївського коксохіму

Доки Європа тішить сама себе байками про перемир'я, а Президент України повторює деморалізуючі заяви про неможливість військового вирішення проблеми Донбасу, там триває війна - щодня російські терористичні війська вбивають чи калічать двох- трьох молодих, здорових українців.

Проте є й хороші звістки - з полону звільнено легендарного "кіборга" - захисника Донецького аеропорту підполковника Олега Кузьміних. Він уже вдома. Президент нагородив його орденом "За мужність". Олег Кузьміних заявив, що коли трохи відпочине і підлікується - знову повернеться на фронт.

Загинув один з активних сепаратистів - командир бригади "Прізрак" Мозговий. За даними терористів, підрив і розстріл автомашини здійснила українська диверсійна група на окупованій росіянами території. Загинули також охорона та прес- секретар бандита.

Проте, за іншими даними, розстріл терориста Мозгового здійснила група ГРУ за відмову виконувати вказівки Москви і підкорятися її ставленику - Плотницькому.

Вперше банда Мозгового стала відомою у травні минулого року , коли вона розстріляла авто підприємця, який намагався втекти з окупованого міста. Тож Мозгового догнало те, з чим він заявився у цій війні.

Російські терористи біля 40 разів обстріляли Авдіївський коксохімічний комбінат - виробництво зупинено. "Хтось може зупинити цей жах?" - написав у соціальних мережах директор Магомедов. Хай би запитав у Ахмєтова та інших вершителів Донбасу, які довели край до нищення "братньою" Росією.



Теги:Авдіївка, російсько- українська війна, Мозговий, Олег Кузьміних


Читайте також



Коментарі (0)
avatar