реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Шойгу оголошено підозру

«Генеральною прокуратурою України повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України та громадської безпеки, миру та міжнародного правопорядку… 18 особам із числа представників влади і керівництва збройних сил РФ. Серед яких: радник президента РФ, колишній повноважний представник президента РФ у так званому «Кримському федеральному окрузі», міністр оборони РФ та два його заступники та ще 10 генералів з числа вищого командного складу ЗС РФ», - повідомив Юрій Луценко.

Таким чином, Україна працює на перспективу - сьогодні їх судити не будуть, але завтра повторять долю Мілошевича та інших реваншистів.

Як зазначив Луценко, досудовим розслідуванням встановлено, що кожен із підозрюваних, умисно порушуючи низку міжнародних нормативно-правових актів, виконували відверто злочинний план щодо зміни меж території України шляхом надання наказів Збройним силам РФ та контрольованим представникам в самопроголошеній республіці Крим терористчним організаціям "ЛНР-ДНР".

За допомогою міжнародної кур'єрської служби та електронною поштою цим особам було повідомлено про підозру разом з пам'яткою про права, а також разом з повістками про виклик на слідчі дії, повістки доставлено 8 серпня 2016 року за місцем роботи підозрюваних.

Зрештою, біля Авдіївки Донецької області поранено 6 українських захисників і вбито трьох російських окупантів.



Теги:ГПУ, Авдіївка, Шойгу, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar