реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Росія стріляє по українцях

Відомий всій Україні сотник Майдану Володимир Парасюк, що нині воює на сході, повідомив: "Сьогодні вночі неподалік КП "Новоазовськ", російські "гради" перейшли державний кордон України і обстріляли один з наших блок постів, який розташований біля м. Новоазовськ. Обійшлося без жертв".

Але ж питання до голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина і багаторічного його заступника, нині - заступника секретаря РНБО Михайла Коваля: куди засунути ваші заяви про кордон під вогневим контролем українських словиків?!

Серед ночі Путін звернувся невідомо до кого з відеозвернням - спеціалісти проаналізували його раптовий виступ і прийшли до висновку: обмовка російського фюрера про 28 червня свідчить, що саме на цю дату намічалося вторгення рашистських військ в Україну.

Росія вчора знову обстрілювала українських військових зі своєї території і, схоже, це вже стало нормою. Мало кого обходить явна, неприкрита військова агресія Російської Федерації. Вночі росіяни обстріляли наші позиції і з моря.

Натомість Франція навіть готова поставити десантний корабель "Містраль" Росії, бо гроші ж заплачені. А їхнє МЗС не готове визнати ЛНР та ДНР терористичними організаціями... Як не згадати вірш Олександра Олеся про голод 1933 року в Україні "Європа мовчала"!

Зате наші війська, без оглядки на продажних європейців і недолугих українських генералів, визволили кілька міст Дорнбасу: Дзержинськ (це під самою Горлівкою, де засів російський терорист "Бєс"), Рубіжне, Соледар, де знаходиться найкрупніше соляне підприємство східної Європи. Бої йдуть на окраїні Донецька, за Попасну, на окраїні Луганська. Але кордон досі належно не захищений.

На фото - наші бійці на фоні визволеного Дзержинська. За їх спиною ще надавно був штаб офіцера російського ФСБ Бєзлєра, кличка - Бєс.



Теги:кордон, фсб, ДЗЕРЖИНСЬК, російсько- українська війна, Рубіжне


Читайте також



Коментарі (0)
avatar