реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: по всьому фронту росіяни перейшли у наступ

Про це заявив міністр оборони С.Полторак. За його словами, від Луганської області до Маріуполя незаконні збройні формування разом з російськими підрозділами переходять до наступальних дій.

У Маріуполі від обстрілів загинули 30 мирних людей, 102 поранено. У радіоефірі бойовики цинічно обговорювали ці смерті - мовляв, так їм і треба за проукраїнську позицію.

За повідомленням міністра внутрішніх справ А.Авакова коректувальник вогню по Маріуполю затриманий СБУ.

За допомогою партизан із загону "Тіні" наша артилерія знищила 4 із 6 "Градів", які били по мирному місту. Знищено кілька десятків бойовиків, половина з яких є кадировцями. Це стало відомо з радіоперехоплення.

Під Маріуполем три літаки з боку моря на наднизькій висоті, щоб уберегтися від російської системи ППО, зайшли над російською військовою базою на окупованій території. Під ракетно-бомбовим ударом опинились російські військові з 17-ї окремої бригади Південного військового округу, 200-ї артилерійської бригади і 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ. Втрати особового складу військ РФ уточнюються. Власне, якщо вірити їх головнокомандуючому, то російських військ на території України нема...

О 10.35 в районі Санжарівки противник, за підтримки танків, вдався до штурмових дій. Наші військові зустріли нападників зосередженим вогнем. Після півторагодинного бою бойовики відступили, понісши втрати. Опівдні незаконні збройні формування розпочали штурмові дії на іншому напрямку - в районі н.п. Рідкодуб. Зіткнення тривало близько 5 годин, противник поніс втрати й відступив, військовослужбовці Збройних Сил залишаються на своїх позиціях.



Теги:новоазовськ, АТО, втрати росіян, Маріуполь, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
А українське телебачення ніяких військовослужбовців РФ на нашій території не показує. Мабуть, теж "тіні".
avatar
2
Наше спасіння в одному: бити їх, безжально бити окупантів та їх посібників.
avatar