реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: перемир'я з 40 обстрілами

Виходить, що припинення вогню міжнародні діячі, Росія, її терористи і Кучма добивалися тільки від українських військових?

«12 вересня о 19:30 чисельною групою бойовиків за підтримки шести танків, розпочався штурм аеродрому Донецьк. Ворожий напад був героїчно відбитий воїнами, які обороняють цей важливий об’єкт. Зазнавши невдачі, терористи о 20.50 розпочали інтенсивний артилерійський обстріл позицій оборонців аеродрому. Після чого аеродром Донецьк було обстріляно ще раз зранку 13 вересня о 5 годині з застосуванням гранатометів», – повідомляє прес- центр так званого АТО.

Окрім того, за даними групи «Інформаційний опір», у зоні конфлікту на Донбасі відзначається різке збільшення кількості обстрілів з боку російсько-терористичних військ, які продовжують грубо порушувати режим припинення вогню.

«Минулої доби зафіксовано близько 40 обстрілів з боку російських військ і бойовиків. Українські війська строго дотримуються режиму припинення вогню», – зазначено у повідомленні. По нас луплять, а вони хваляться, що не стріляють...

Росія провела на окупованих українських територіях передислокацію своїх військ, зокрема уже з'явилися зенітно- ракетні комплекси ПВО Росії. На черзі - поява літаків у так званих ДНР та ЛНР.

Росія відвела із зони боїв частини, де більшість - солдати слов'янської зовнішності, а завела азіатів. Путін враховує протести солдатських матерів - гроби у Москву та Пітер не приходять, а з усіляких солєкамськів ніхто й протестувати не буде...



Теги:донбас, російсько- українська війна, перемир'я, ПВО Росії, АТО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar