реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: окупанти луплять по Попасній

Протягом останнього тижня на Первомайському напрямку спостерігалося локальне загострення ситуації, пов’язане з провокативними обстрілами позицій ЗСУ з боку бойовиків самопроголошеної "ЛНР".

17 жовтня бойовики вели обстріл житлових кварталів м. Попасна зі ствольної артилерії 122 мм калібру і самохідних артилерійських установок 152 мм калібру.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ " Права Справа", обстріл житлових кварталів м. Попасна вівся бойовиками з тимчасово окупованого м.Первомайськ з території промислової бази «ШПУ з буріння стволів і свердловин», яка знаходиться за адресою: м. Первомайськ, вул. Воровського, 22.

Наразі територія бази використовується бойовиками «ЛНР» для зберігання ствольної артилерії і ремонту важкої бронетехніки. Свого часу «Первомайське ШПУ» мало у своєму розпорядженні розгалужену ремонтну та промислову базу - механічний цех, цех по ремонту бурового устаткування, ковальсько-зварювальний цех, електроремонтний цех, транспортний цех, монтажну дільницю, підземну ділянку бурових робіт, склади обладнання і матеріалів.

Крім того, за інформацією місцевих джерел, в м. Первомайськ на території шахтобудівельного управління (вул. Переїзна, 9) - місце зберігання важкої бронетехніки бойовиків, яка має бути відведена в місця постійної дислокації для моніторингу представниками ОБСЄ.

Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали м. Попасна, що властиво тільки кадровим військовим.

Дмитро СНЄГИРЬОВ



Теги:ЛНР, Дмитро Снєгирьов, російсько- українська війна, Попасна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar