реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хроніки російсько- української війни: мародери знищують своїх

Так зване «міністерство держбезпеки» («МГБ») «ДНР» продовжує чистки серед командної ланки бандформувань.Про це 27 лютого повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

"Зокрема, за звинуваченням в організації масових грабежів і мародерства заарештовані два командира підрозділів з бандформувань «Оплот» і «Восток»,-написав він на своїй сторінці у ФБ.

Пане Тимчук, т.зв.«міністерство держбезпеки» («МГБ») «ДНР», яке очолює Леонід Баранов не займається мародерами і грабіжниками.У цього "міністерства" інший профіль, про що власне і свідчить сама назва-"державна безпека".

Мародерами і грабіжниками займається спеціально створена в ДНР так звана "військова поліція", яку очолює Віктор Аносов на псевдо "Нос".

Командири підрозділів з бандформувань "Оплот" і "Восток" були затримані співробітниками МГБ ДНР за звинуваченням у співпраці з проукраїнським підпіллям.

22 лютого ГІ " Права Справа" оприлюднила інформацію про співпрацю командира загону спецназу ДНР Ф.Муштранова на псевдо " Патріот" з членством організації з метою передачі останнім оперативної інформації щодо місць базування та маршрутів пересування ДРГ спецназу ДНР.

Саме ця інформація і стала причиною т.зв."кадрових чисток", яку провела т.зв. МГБ ДНР , серед командного складу бандформувань ДНР.

Оприлюднення інформації щодо співпраці командира спецназу ДНР з проукраїнським підпіллям( ГІ " Права Справа"), мало на меті продемонструвати практичні результати оперативної роботи українського підпілля на тимчасово окупованих територіях і вплив української правоохоронної системи на перебіг подій на цих теренах.

Дмитро СНЄГИРЬОВ, Луганськ



Теги:ЛНР, бойовики, Права справа, Луганськ, мародери


Читайте також



Коментарі (0)
avatar