реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Маріуполь готовий захищатися

Сьогодні жителі Маріуполя стали живим щитом з українськими прапорами навколо свого міста, щоб показати готовність захищати його від російських агресорів. Люди риють рови, копають окопи на напрямку, де стоять російські окупаційні війська. Нараз вони зайняли місто Новоазовськ.

Російські війська методично, будинок за будинком, знищили село Новосвітлівку Краснодонського району Луганської області. Таким чином росіяни поступали у Чечні.

«Наші військові знищили понад чотири десятки терористів. Проведено оперативне опрацювання кількох населених пунктів у Слов’яносербському районі, а також селищ Кримське та Сокільники», – повідомив представник АТО.

Він також поінформував, що регулярні частини ЗС України отримали наказ залишити селища Хрящувате та Новосвітлівка Краснодонського району та зайняли оборону поблизу Луганська. Наші війська були змушені залишити Савур- могилу через тоальні її обстріли з Росії.>
Сьогодні вночі у Луганськ з РФ були доставлені бланки паспортів самопроголошеної «ЛНР».

У Краснодон з Росії для розрахунків з представниками бюджетної сфери завезені рублі. З 1 вересня уся банківська і фінансова діяльність на території, контрольованій терористами, переходить на розрахунок в рублях.

Росія завезла на окуповані території системи ПВО, що значно ускладнює роботу української авіції. Збито один літак, пілот катапультувався.

Для боротьби з російським агентами в керівництві військових підрозділів міністр оборони Валерій Гелетей створив спеціальну службу Міноборони.

В соціальних мережах російські тролі спровокували хвилю паніки та недовіри до військового командування. Тільки волонтерам нема коли панікувати, бо вони допомагають армії. Підприємства "Укроборонпрому" перейшли на цілодобову роботу, тобто робота йде у 3 зміни. Це дасть змогу на 40 відсотків збільшити випуск оборонної продукції та негайно, протягом 48 годин, ремонтувати військову техніку для боротьби з озвірілою Росією.



Теги:Маріуполь, Луганськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar