реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: кількість загиблих росіян перевищила 8 тисяч

За даними блогера Олега Ярчука, який спеціалізується на радіоперехопленнях російських окупантів на Донбасі, станом на 25 червня 2015 року кількість російських військовослужбовців, які там загинули, перевищила 8 тисяч. Тут не враховані так звані добровольці, а лише військовослужбовці регулряних військових частин Російської Федерації.

За минулу добу проросійські бойовики 85 разів обстріляли позиції українських військових та населені пункти.

За повідомленням прес-центру штабу АТО, найбільше від обстрілів потерпають населені пункти Піски, Опитне, Красногорівка, Мар’їнка та шахта «Бутовка», які розташовані неподалік Донецька, там було зафіксовано 45 обстрілів, зокрема із забороненої Мінськими домовленостями артилерії.

За даними штабу, сепаратисти продовжують обстрілювати позиції сил АТО поблизу Маріуполя, а також на Луганщині та артемівському напрямку.

Але на відміну від чинулих обстрілів, наші артилеристи отримали дозвіл не тільки відповідати на обстріли, але й погашати противники прицільним вогнем на знищення. Завдяки цьому уже знищено підрозділ радіоелектронної розвідки, що давав "наводки" на наші позиції.

За повідомленням Олега Ярчука, 32-у мотострілкову бригаду ЦВО (Новосибірська область, Шилово) накрили плотним мінометним обстрілом, в результаті чого вбито 4 окупантів, поранено - 22. У районі Донецька підрозділи 31-й гв. одшбр (*окрема десантно-штурмова бригада ВДВ, Ульяновськ) накрита вогнем у відповідь - убито 2 росіян, поранено - 8. У районі Широкиного підрозділи 8-го артилерійського полку (*Крим) при обстрілі українців отримали відповідь - 1 окупант знищений,поранено - 6. Знищено 1 одиницю артилерійської техніки.

Сенатор США Маккейн назвав брехнею розповіді про припинення вогню на російсько- українському фронті і ганьбою те, що США досі не надали Україні необхідної зброї.



Теги:АТО, Олег Ярчук, російсько- українська війна, Маккейн


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А кто-нибудь хотя бы видел блоггера Ярчука?
avatar
2
Украинцам, которые верят в "Єдину країну"!

Была страна.... Сломали, как игрушку
Тупо, по-садистски, а зачем?
Жизнь каждого в стране взята на мушку,
И солоно от слез, и горько всем.
Кому-то гроб во двор. Героям слава?
Если герой - не убивай детей!
И голодно, и холодно всем стало
(не видели расставленных сетей).
Запутались, ослепли, обнищали,
В душе, как и в кармане медный грош
Донбасс разбили ... И счастливей стали?
Давай войну, МИР вам не хорош?
Не прибраны еще солдат останки -
Министры просят денег на войну.
Мозгов бы закупили вместо танков,
Или свечей - замаливать вину!

Между нами и вами стала смерть и кровь!
Донбасс никогда не будет Украиной, не губите свои жизни и души. Нашу землю мы вам не отдадим.
avatar
3
Рівному перед Богом: забув ще додати про розіп'ятих 10-річних хлопчиків та згвалтованих 80-річних старух, та з'їдених живцем російськомовних немовлят, а так піде за перший сорт кисельовської обробки.
avatar