реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: гібридна війна за участі «злодіїв у законі»

Спецслужби Російської Федерації використовують "злодіїв у законі" для дестабілізації криміногенної обстановки в Україні, що є елементом "гібридної війни".

Про це написав у статті на ZN.UA перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

За даними Трояна, все частіше надходить інформація про створення лідерами кримінального середовища власної контррозвідки, до складу якої входять справжні професіонали - колишні працівники правоохоронних органів, завчасно нейтралізують активність спеціальних служб і підрозділів.

"Майже у кожного більш або менш впливового "злодія в законі" є високопоставлений покровитель, а іноді - і зв'язки з представниками медіа, які за замовленням організовують розміщення потрібних публікацій, у тому числі таких, які дискредитують ту або іншу посадову особу", - пише Троян.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник підтвердив оприлюднену в ЗМІ інформацію про передачу в Бюро документів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Згідно з документами, регіонали давали хабарі низці колишніх та нинішніх високо посадовців загальною сумою на 2 мільярди доларів.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Путін заявив, що стрілянина на Донбасі не припиниться, аж поки в Конституцію України не будуть внесені зміни. Про особливий статус Донбасу та доки не буде оголошена амністія бойовикам. Заяву він зробив Греції, яка продовжує загравати з кривавим московським диктатором.

«Різко погіршилася ситуація. Східніше Богданівки сили АТО відбили напад ворожої ДРГ. В районі Докучаєвська між після 18 години аж до опівночі противник здійснив низку потужних обстрілів з важкого озброєння, використавши міномети, 152-мм артилерію та установку «Град», – сказав речник АТО Це, за словами Путіна, «хтось десь стрельне»… А наївні греки розвішали вуха і слухають…

Тим часом Україна ввела персональні санкції щодо ряду керівників російських ЗМІ, які брешуть щодо подій на Донбасі. А на маріупольському напрямку загинув один український військовий. Війна триває…



Теги:злодії в законі, Маріуполь, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar