реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої під Дебальцево тривають

Чернігівський 13 батальйон воює кілька днів у місті Вуглегірськ під Дебальцево. Інформація частково блокується до закінчення активних бойових дій.

У районі Вуглегірська, де в останні дні йдуть запеклі бої, у результаті прямого попадання снаряда в автомобіль, що перевозив особовий склад підрозділу окремої дивізії особливого призначення Внутрішніх військ МВС РФ (дивізія ім. Дзержинського), яка бере участь у бойових діях на Донбасі, знищено 8 російських солдатів. Про це в своєму блозі повідомив Олег Ярчук

В результаті вибуху ще 20 російських військовослужбовців отримали поранення

Частина батальйону "Свитязь" вийшла у місті з оточення. Відомо, що серед чернігівців є втрати.

Українська артилерія нанесла потужний удар по атакуючим підрозділам 31-го окремого десантно-штурмового батальйону ВДВ Міноборони Росії. Про це Патріоти України довідалися з радіоперехоплень блогера Олега Ярчука. Втративши 25 убитими та пораненими уральські десантники не витримали, та побігли геть. Зупинив втікачів загороджувальний загін дзержинців.

Дивізія ім. Дзержиського МВС Росії є елітарним підрозділом, що забезпечує охорону перших осіб Кремля з часів залізного Фелікса. У військових діях участь майже ніколи не брала. Її планида: охоронні, церемоніальні та каральні функції. Схоже на те що російське командування повертається до сумнозвісної практики заградзагонів НКВС часів Великої вітчизняної війни.

За даними прес- центру АТО 30 січня російські терористи втратили вбитими 129 бойовиків і 331 поранено. Знищені два танки та 11 броньованих машин противника. Сьогодні знищено 49 бойовиків і більше 60 поранено. Швидше всього, ці дані без врахування боїв у Вуглегірську.

Під Маріуполем сьогодні нанесено удар по скупченню окупантів - знищено один танк і до десятка російських "братьєв"... Більше загрози від них не буде.



Теги:Вуглегірськ, Дебальцево, російсько- українська війна, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar