реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої під час т.зв. перемир'я

"Вчора близько 18.00 в районі населеного пункту Гранітне була знищена група піхоти бойовиків з крупнокаліберними гвинтівками (12,7 мм). Напередодні ці терористи обстрілювали позиції українських військовослужбовців", - йдеться у повідомленні прес- служби АТО.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу бойовики і російські найманці в цілому обстріляли позиції українських військових сил не менше 40 разів. Оце таке "перемир'я", яке триваэ на Донбасі.

Український боксер Артем Усик, який останні місяці провів у зоні АТО в лавах Національної гвардії, під час мінометного обстрілу виніс з лінії вогню двох товаришів по службі

Про це розповів особистий тренер Усика Віктор Куліченко, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на XSPORT.

Героїзм, проявлений боксером, дозволив офіцерові отримати своєчасну медичну допомогу й уникнути ампутації ноги. Наразі підполковник знаходиться в госпіталі, де пошкоджену ногу зафіксували за допомогою апарату Ілізарова.

Тепер вдячний офіцер, який не захотів називати свого імені, разом з вагітною дружиною вирішив назвати на честь Усика свого сина. За словами підполковника, він вже називає його Артемом.

Українські військові залишили ряд населених пунктів для вирівнювання лінії фронту. "З метою вирівнювання лінії, яка зараз контролюється українськими військовими, було ухвалено рішення про передислокацію наших підрозділів на нові позиції, їх зміцнення для подальшого контролю ситуації з метою уникнення ситуації, коли наших військових можуть оточити", - сказав Лисенко, коментуючи інформацію щодо того, що українські силовики залишили позиції в Жданівці і ще у кількох населених пунктах у зоні АТО.



Теги:АТО, боксер Усик, Жданівка, російсько- українська війна, перемир'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar