реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кандидат у депутати Запорощук роздає молоко

Кандидат в народні депутати по виборчому округу № 208 Валентин Запорощук будує власну агітаційну кампанію напрочуд публічно, повідомляє довготерміновий спостерігач Громадянської мережі ОПОРА. За інформацією, що знаходиться в публічному доступі, відомий бізнесмен роздає молочні продукти. Про це йдеться в характерних оголошеннях.

Депутат Чернігівської обласної ради та Президент групи компаній «Провіант» Валентин Запорощук шукає агітаторів, яким ладен заплатити за послуги 3500 грн. Оголошення такого плану спостерігач мережі ОПОРА запеленгував у місті Бахмач (виборчий округ № 208). Дана інформація була розміщена на автобусній зупинці за вул. Шевченка, а також на дереві за вул. Жовтневою. Є такого характеру листівки і в місті Ічня.

Також пан Запорощук має бажання роздати виборцям безкоштовне згущене та звичайне молоко. Для цього необхідно звернутися в штаб кандидата – йдеться в оголошенні. До відома, за вказаними в оголошеннях телефонними номерами ніхто не відповідає.

Спостерігач мережі ОПОРА відвідав приймальню вищезгаданого кандидата, де його пересвідчили, що дані інформаційні повідомлення – це провокація. Попри все працівниці підтвердили, що на зустрічах з виборцями Валентин Запорощук роздає згущене молоко. На їх думку, даний факт не є непрямим підкупом виборців.

Ольга РИСЬ,
прес-секретар виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА в Чернігівській області



Теги:порушення закону, округ 208, Бахмач, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar