реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Канадець" маскувався під "китайця"

Незаконну оборудку припинили співробітники Чернігівської митниці ДФС спільно з працівниками УПЗСЕ УМВС України в Чернігівській області. Для митного оформлення тракторів декларант надав інспектору митного посту «Чернігів - вантажний» документи, що містили неправдиві відомості.

Згідно з декларацією в Україну у режимі імпорту було ввезено товар «Трактор-всюдихід» 2015 року випуску китайського виробництва у кількості двох одиниць. Митники встановили факт недостовірності заявлених у товаросупровідних документах відомостей щодо країни походження товару.

Під час митного огляду тракторів під капотом виявлено маркування «Made in Canada». Інформація, що виробником даної марки тракторів є канадська фірма, підтвердилася.

Складено протокол про порушення митних правил за ст. 483 (ч.1) Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Вартість двох тракторів становить 1300000 гривень. Санкції статті передбачають накладення на порушника штрафу у розмірі 100 відсотків вартості товарів та їх конфіскацію.



Теги:ДФС в Чернігівській області, канадські товари, Чернігівська митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar