реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кампанія Корбана: ставка на одіозних регіоналів

У Чернігові вперше побував Геннадій Корбан, який заявив про намір балотуватися до Верховної Ради від Чернігова, по 205 округу.

Відомий рейдер українських підприємств, соратник олігарха Ігоря Коломойського, Геннадій Корбан провів зустріч із журналістами в ресторані, продовжуючи традицію свого конкурента Березенка знайомства - підгодовування журналістів.

Відповідаючи на питання щодо співпраці з колишнім чернігівським регіоналом, депутатом міської ради Андрієм Кужельним, який від імені Корбана безкоштовно возив місцевих фанатів на матч «Дніпро-Наполі», Корбан сказав, що його команда не працює з людьми, які були у Партії Регіонів або у Комуністичній партії України. Тому, залишається незрозумілим, чому Кужельний, від імені Корбана, возив фанатів.

В той же час оглядачі стверджують, що Кужельний працюватиме у штабі Корбана. Там же за роботу з дільничними комісіями відповідатиме Людмила Скоробагатько, яка прославилась на всю Україну своїм ненависництвом до українства.

Власне, Корбан запевнив, що штаб буде сформований до 6 червня і тоді побачимо з ким він збирається боротися за депутатський мандат.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Корбан, Дніпропетровськ, пр, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar