реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кадрова шизофренія «ДНР» на прикладі окремо взятої Горлівки

Схоже, терористична організація «ДНР» перебуває в агонії. Вже кілька місяців очевидним є факт, що місцеві жителі не підтримують терористів та не бажають воювати у складі терористичних загонів. Більш того, із заміщенням керівних посад у псевдодержаві також чималі проблеми.

«Кадри вирішують все» — цей відомий вислів Йосипа Сталіна, якого так поважають прихильники «русского міра», мав би стати керівним принципом вищих чинів «ДНР». Реальність же полягає в тому, що ці чини не дуже орієнтуються в біографії осіб, яких безпосередньоі призначають на посади.Можливо, через те, що самі «шефи» «ДНР» — кадри не дуже якісні.

Як інакше пояснити те, що деенерівські діячі Олександр Захарченко та Ігор Безлер вже другий тиждень не можуть з’ясувати, хто ж такий новопризначений «мер» окупованої Горлівки Станіслав Кім: євромайданівець чи антимайданівець.


Ось такий «указ» лідера «ДНР» Захарченка нещодавно було оприлюднено на сайтах, що належать сепаратистам.

Екс-ватажок горлівських бойовиків Ігор Безлер досить різко відреагував на цей факт і, фактично, звинуватив Захарченка у проукраїнській та контртерористичній діяльності.
«Кім приїхав на Майдан із дніпропетровськими афганцями, в тому числі з Тутовим, квартирували в афганській сотні...

Потім у Дніпрі зв’язався з проросійським (союз радянських офіцерів) Марченко, охороняв його мітинги, потім виник конфлікт, можливо через стрічки георгіївські, що він і його “соратники“ зривали. І він зник, потім у Донецьку з’явився», — написав Безлер на сторінці своєї дружини у соцмережах.

У якості доказу він навів знятий на Євромайдані телесюжет, де Станіслав Кім дає коментар як активіст Революції Гідності.


Прихильники ж Захарченка стверджують, що Кім, нібито, завжди мав проросійські настрої і лише маскувався під євромайданівця.

Наразі у соцмережах та на сайтах, що підтримують бойовиків, точаться гарячі дискусії з цього приводу. Діяльність нового «мера» Горлівки поки що непомітна і навіть невідомо, чи зберіг він цю посаду — а отже, виявся запроданцем — чи ж, дійсно будучи євромайданівцем, вже опинився у підвалі деенерівськихгебістів.

Так чи інакше, очевидно, що кадрові резерви «ідейно незаплямованих сепаратистів» у ДНР вже вичерпалися.
Варто згадати, що раніше населення окупованих територій піддавало критиці призначення екс-ватажка «ДНР» Губарєва «мером» Ясинуватої, підозрюючи, що це — черговий крок до дерибану місцевих фінансів, майна, працюючих чи перспективних підприємств. Тобто, до того, що і було істинною метою «творців» ДНР, яка вже стає зрозумілою і пересічним жителям окупованих територій.






Теги:Горлівка, російсько- українська війна, Безлер, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar