реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Юрій Луценко про Росію, Юлю і Атрошенка

«Україна – історична місія для російського народу, - переконаний Юрій Луценко. – Росіяни постійно живуть наче на оточеному острові, у них завжди кругом вороги. Це острів то царизму, то сталінізму, то путінізму. Прибалти живуть краще – так вони німці. Поляки краще – так вони католики. А про те, що й болгари живуть краще – росіяни і не дізнались. Якщо заживуть краще українці – це кінець російській імперії».

Юрій Луценко на представленні кандидатів від Блоку Петра Порошенка по Чернігівщині в обласному театрі розповів красномовний за своїм дикунством приклад російської натури: їх курсанти здавали заліки зі стрільби у секторі Д по українських військових. Їм за це заліки ставили!

В день представлення кандидатів від Блоку Петра Порошенка у Чернігові також перебувала недавня соратниця Юрія Луценка – Юлія Тимошенко. Але він не з нею. Тому що треба витягувати Україну з біди, а це можна зробити тільки об’єднавшись навколо Президента. Критикувати не тільки легко, але й шкідливо для держави у час війни.

Відомий політик не обминув і теми, яку роздувають конкуренти проти Владислава Атрошенка: «Так, він помилявся. Але коли голосував за бюджет Януковича – то, як мажоритарник, робив правильно, адже гроші мали піти на округ. Так, деякі депутати не зрозуміли що відбувається і продовжили голосувати після прийняття бюджету. Так, це був страшний день, коли приймалися драконівські закони Януковича. Але в нашій партії немає депутатів, які причетні до диктатури. I Владислав дав мені відповідь на це запитання. Вже через дав дні він вніс законопроект про скасування цих законів. Скажу по-мєнтовськи: це – алібі. Поки інші говорили, Атрошенко подав конкретний законопроект. I протистояв хунті з першого дня драконівських законів», - заявив політв’язень режиму Януковича, один з польових командирів Майдану Юрій Луценко.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Юрій Луценко, закони 16 січня, Блок Петра Порошенка


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
что за бред? Россия- это супердержава. Надо с ней дружить.
avatar
2
картавый пи/// опять врёт.прибалты и тем более болгары ни когда не жили лучше русских.болгары вместе с румынами нищий народ плюс хохлы.
avatar
3
рашка-отстой, комментаторы- вата, Луцик продвигает вечно провластного Атрошенко - это не "жити по-новому", это "красти по-старому". Только Правый Сектор
avatar
4
интересно, эти ушлепки-комментаторы из Чернигова или кацапня? а тот так и до чнр недалеко
avatar