реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Як купують виборців у Козельці

Політичне протистояння у Козелецькій ОТГ зростає з наближенням дати виборів - 30 квітня. Про технології, які застосовують штаби кандидатів, повідомляє сайт ОТГ.cn.ua.

Протягом останньго тижня у соціальних мережах з'являлись повідомлення про ніби-то підкуп виборців від імені кандидатів та партій. Але, на думку дописувачів Фейсбуку, за доведені юридично факти підкупу загрожує кримінальна відповідальність. Тому представники штабів і вигадують будь-які можливості, щоб обійти закон.

Як стало відомо з допису Марії Василенко у Фейсбуці, напередодні свят партія «Батьківщина» агітувала за чинного селищного голову Валентина Бригинця, роздаючи козельчанам вино та паски.

Партія «Наш край», яка теж підтримала самовисуванця, у селі Патюти розігрувала продовольчі пакети за допомогою лотереї.

— «Наш край» 18 квітня вирішив організувати роздачу олії, пасочок та інших подарунків за допомогою ТОВ «Агрорегіон». Ба більше, зробили вони це хитро. Кожній присутній людині роздали номерки, а потім розігрували в лотерею. Усе це дійство було після промови Бригинця. Він, звісно, після розмови з людьми поїхав і ось тоді почався розіграш.

Та вони просто не очікували, що на порозі з’явиться ще один кандидат на посаду селищного голови ОТГ.

А ще Валентин Бригинець називає себе учасником Євромайдану, хоча тоді перебував на посаді заступника ДАІ Сумської області! Це просто плювок в обличчя людям, які прагнуть реальних змін, — пише Марія Василенко.



Теги:Батьківщина, Козелець, Наш край, підкуп виборців, вибори в ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar