реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як керівник "Козак-систем" у Чернігові сварився

Іван Леньо, відомий український музикант, керівник гурту "Козак- систем", виявляється, відпочиває з донькою у Чернігові - про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Іван Леньо: "Чернігів. Житейське.

Мене в житті уже не здивуєш нічим, тому рідко ведуся на різного роду маразми та прояви соціальних збочень. В цьому випадку не вдержався.

Катався на дупах з Маланкою, на пагорбах біля церкви, як з'ясувалось, московського патріархату. Іде жіночка, і робить мені зауваження, мовляв, дитина простудиться, батько, мовляв, дебіл smile

Я, користуючись моментом, запитую - А ви знаєте, що несете гроші в московський гаманець загарбника, за які, не виключено, будуть куплені кулі, і випущені в вашого сина чи внука?

- Мені пофіг,- відповідає, - я іду молитись до Бога, і в мене немає сина.

- Логічно,- кажу,- але з Богом можна і на кухні поспілкуватись, безкоштовно, а син є у вашої сусідки чи сестри, і він зараз на війні оберігає ваш спокій.

- Маладой чєлавєк, ви лучше за дочерью прісматрівайтє, а Бог разбєрьотса кто прав, а кто віноват.

- Так підіть в Київський патріархат, якщо вам всеодно, а Бог, з ваших слів, сам разбєрьотса на що підуть гроші.

- Ви, навєрнає, с западной Украіни такой агресівний?

- (тут мене понесло) Ні, - кажу, - я місцевий, просто мову вивчив, на відміну від вас, і мені шкода ваших грошей, які ідуть на чортівські справи від імені московського Бога. Ви "турбуєтесь" за мою дочку, щоб вона не простудилась, і одночасно фінансуєте тисячі можливих смертей наших з вами дітей. Невже це не зрозуміло?

На цю фразу жіночка махнула рукою і пішла, не знайшовши аргументів, а я вкотре себе вилаяв за нестриманість.
Тепер я знаю, кому буде присвячена наша нова пісня "Фарисейська"!"

Іван Леньо спускався з Болдиних гір, а на них розташовано Троїцький собор московського патріархату. До речі, збудований гетьманом Мазепою...



Теги:московський патріархат, Іван Леньо, Козак- систем


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Батько однозначно дебіл
avatar